За нас

МИРАПРОТЕК БГ ЕООД

,,МИРАПРОТЕК БГ ´´ ЕООД, ( представител за България на Europrotec GmbH), е Вашият надежден партньор по отношение на закрепване и преместване на товари с укрепващи вериги, верижни сапани и разнообразие от други укрепващи съоръжения.
Практичност и устойчивост- стомана с високо качество, устойчив текстил и здрава пластмаса. Това са висококачествени материали, от които са направени аксесоарите ни и оборудването ни за обезопасяване на товари. Нашите продукти са подходящи за използване в производството, сервиза, гаража или горското стопанство, както и за промишлеността, всякакви пътища или озеленяването.

Фирма Europrotec GmbH има над 30 годишна традиция на немския пазар в производството на всякакви видове вериги за повдигане,укрепване и превоз на товари. Притежава патент за разработения и монтиран механизъм върху тресчотка за укрепващи вериги, блокиращ саморазвиването по време на транспорт.

Наши дългогодишни немски партньори са фирми от бранша с десетилетна традиция в производството на висококачествени метални изделия като Kettenfabrik Unna GmbH & Co. KG, Force Ketten Germany GmbH, Hubert Waltermann GmbH & Co.
Нашата дъщерна фирма Europrotec sp. z o.o. разпространява в Полша нашите висококачествени продукти вече 15 години.
Бихме искали да допринесем и на българския пазар една отвърдена немска концепция : възможността за директна покупка от нашия онлайн магазин с ясно регламентирани продажни цени.
Артикулите ни са с доказано качество както по немските, така и по европейските норми. Ние сме на Вашето разположение и ако се интересувате от някой конкретен продукт, който не сте намерили в нашия асортимент.
Ние предлагаме различни артикули за безопасното транспортиране на товар при голямо натоварване, като укрепващи вериги, укрепващи колани и полиестерни сапани.
При Мирапротек БГ Вие ще намерите не само електротелфери, но също и аксесоари и резервни части като щифтове, въжета и др, помагащи за продължаване на експолоатационният срок на продаваните от нас продукти.
Ние продаваме ръчни и електрически лебедки, хидравлични помпи и цилиндри.
Неразделна част от нашия асортимент са верижните сапани, които ние предлагаме с 1-, 2- 3- и 4 рамена и дължини по желание на клиента.

© Copyright 2018-2020 Мирапротек | Web developed by: Work Base |Обявените цени са на дребно без ДДС!